Nieuws

Mooncycle Workshop van Irina Verwer bij Acanta Yoga, lees hier verder.

 

Acanta Yoga Malden Videolab tijdens coronasluiting, lees hier verder.

 

 

Mooncycle Workshop van Irina Verwer op zaterdag 19 september 2020 bij Acanta Yoga in Malden.

 

De internationaal bekende yogadocente en holistisch coach Irina Verwer geeft deze Nederlandstalige workshop op zaterdag 19 september van 10 - 12.30 uur bij Acanta Yoga, Zwerfkei 7 in Malden. Irina werkt o.a. voor Ekhart Yoga online, voor Yoga Magazine en geeft regelmatig yogaretreats op Bali.


Inhoud:

Mooncycle gaat over de menstruatiecyclus en alles wat ermee verband houdt.

Alles verandert altijd. Om je heen, maar ook in je. Wanneer je een menstruatiecyclus hebt of had weet je dat als geen ander. Wil je leren hoe je te midden van alle veranderingen tijdens of na je cyclus het beste voor jezelf kunt zorgen? Dan is dit de perfecte workshop voor je.


Tijdens de Mooncycle Workshop leer je je te verbinden met je lijf en je cyclus. Je leert welke yogahoudingen helpen tegen buikkrampen en welke ademoefening je het beste kunt oefenen als je last van opvliegers hebt.

Na afloop van deze workshop weet je welke voeding en kruiden het beste bij de verschillende fasen van je cyclus en, als je die hebt, bij je klachten passen.

Er is ruimte om al je vragen te stellen over je cyclus, over zwanger worden, over de overgang en over het voorkomen of verhelpen van menstruatieklachten, zoals PMS, buikkrampen of onregelmatige cycli. Ook word je tijdens de Mooncycle Workshop door een serie yogahoudingen geleid en krijg je volop praktische tips, zodat je vol inspiratie de yogastudio verlaat.


Kosten en aanmelding:

De kosten voor deze workshop zijn € 37,50. Je kunt je aanmelden bij Acanta Yoga door een email te sturen naar organisator Stella van Dinten (zie emailadres op de contactpagina van deze website).


I.v.m. de coronacrisis worden de facturen voor de workshop pas 1 à 2 weken voor de workshop begint naar je gemaild. Tegen die tijd weten we zeker of het doorgaat of niet en als het doorgaat ontvang je dan de factuur waarmee je kunt betalen. Maar je kunt je dus wel nu al aanmelden.


Meer weten over Irina? www.irinaverwer.com

 

Irina Verwer

 

 

 

Acanta Yoga Malden Videolab tijdens de corona sluiting

 

Nu de yogalessen vanwege de corona epidemie stilliggen, doen cursisten hun yoga beoefening via de privé yogavideo’s van Acanta Yoga Malden Videolab.

Een enkele keer zal een korte les openbaar worden gemaakt, zoals deze eerste:
hou de wervelkolom gezond

en

oefening 3: spreidstand voor meer prana / levensenergie.

(Deze links starten de les in YouTube)

 

Zijwaartse buiging (still uit de 1e videoles)